Update Nieuwbouw zesweg wijchen.

Een nieuwe update vanuit onze vestiging op de Zesweg in Wijchen waar op dit moment onze tweede showroom wordt gerealiseerd.

Het pand is nagenoeg klaar en wordt de komende weken voorzien van de modernste technieken en comfort. Aan de voor- en zijkant van het pand wordt de bestrating op dit moment afgerond. Een aantal parkeerplaatsen wordt apart nog voorzien van laadpalen voor elektrische auto’s.

Het isolerende glas, dat de voorzijde en dak van de showroom bedekt zorgt voor een bijzonder grote hoeveelheid licht in onze toekomstige showroom. De nieuwelichtreclame aan de buitenzijde creëert voor voorbijgangers ook een extra prikkel om de binnenkant te komen bekijken. Hier vind u straks een nog grotere voorraad van nieuwe tot bijna nieuwe auto’s

Zoals aangegeven wordt de binnenzijde voorzien van slimme oplossingen als het gaat om klimaatbeheersing waarbij duurzaamheid een heel belangrijk aandachtspunt is.

Nieuwsgierig? U bent van harte welkom om te komen kijken of volg onze Sociale Media kanalen in de gaten om niets te missen.

 

Menu