Koop een Peugeot in Arnhem en betaal een scherpe prijs

Ben u een enthousiaste Peugeot rijder en zoekt u een nieuwe Peugeot in Arnhem? Dan kunt u natuurlijk naar de dealer gaan en zien welke nieuwe modellen hij in de showroom heeft. Maar het kan ook een stukje goedkoper. Bij TOPAUTO’S koopt u een zo goed als nieuwe Peugeot voor een veel lagere prijs. Onze auto’s komen vanuit de lease of zijn om andere redenen al na korte tijd weer ingeruild. Soms zijn ze zelfs de showroom maar amper uit geweest. Maar omdat het nu eenmaal geen nieuwe auto is en er enkele duizenden kilometers op de teller staan, vertaalt zich dat terug in de prijs. Wij hebben standaard zo’n 170 auto’s voor u op voorraad waaronder uiteraard ook de nieuwste modellen van het Franse merk Peugeot.

Prima onderhoud aan uw Peugeot in Arnhem

Als u kiest voor een nieuw gebruikte Peugeot in Arnhem dan kunt u voor het onderhoud gewoon terecht bij een erkende Peugeot garage in Arnhem die reparaties onder garantie mag uitvoeren. De fabrieksgarantie krijgt u er namelijk gewoon bij. Vrijwel ieder automerk, dus ook Peugeot, geeft minimaal 3 tot 5 jaar fabrieksgarantie. Die is dus nog lang niet voorbij voor uw auto. Daarnaast kunt u ook altijd terecht bij de ervaren monteurs van TOPAUTO’S in Wijchen voor noodzakelijk onderhoud.

peugeot arnhem

Kies voor de financiering die bij u past

Bij TOPAUTO’S willen we het u zo makkelijk mogelijk maken als u een Peugeot in Arnhem zoekt. Wij bieden u de mogelijkheid voor verschillende financieringen. Natuurlijk kunt u de auto betalen met eigen geld. Maar u kunt ook kiezen voor een voordelige financiering, voor short lease of voor financial lease. Deze laatste optie is zowel zakelijk als privé interessant. U betaalt een vast bedrag per maand en daarin zijn alle vaste kosten begrepen. Geen aparte rekeningen voor de verzekering, wegenbelasting en onderhoud door de garage. Na afloop van de leaseperiode krijgt u de mogelijkheid om de auto over te nemen voor het dan openstaande restbedrag. Wilt u dit niet dan is inleveren ook een optie.

Waarom nieuw kopen als het ook goedkoper kan bij onze garage in Arnhem?

Natuurlijk kunt u een auto kopen bij de Peugeot dealer in Arnhem. Als u dolgraag een nieuwe auto rijdt is dat zeker een optie. Maar een Peugeot in Arnhem die u koopt bij TOPAUTO’S doet daar nauwelijks voor onder. Behalve dan dat deze een stuk goedkoper is. Wij hebben al ruim 20 jaar ervaring met deze manier van autohandel en in de loop der tijd duizenden tevreden klanten aan hun nieuwe auto kunnen helpen. Alle auto’s die wij inkopen worden grondig gecontroleerd. We weten dan ook zeker dat u een perfecte deal sluit en een auto koopt waar u vele jaren met plezier in zult rijden. Sommige auto’s in ons aanbod zijn nog geen jaar oud en hebben maar enkele duizenden kilometers op de teller.

Kies voor een fraaie Peugeot in Arnhem voor de beste prijs

Een Peugeot in Arnhem kopen kan nu voor een zeer aantrekkelijke prijs. Bekijk ons aanbod en vergelijk op uw gemak de Peugeots die wij op dit moment voor u beschikbaar hebben. Het overzicht op de website wordt iedere 24 uur aangepast. Zo voorkomen we dat u reageert op een auto die inmiddels al is verkocht. Als u uw toekomstige Peugeot heeft gevonden dan kunt u direct een afspraak maken voor een proefrit. Weet u het zeker, wordt dit uw nieuwe auto? Dan zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk rijklaar wordt gemaakt. Binnen enkele dagen kunt u er veilig de weg mee op.

Kies voor zekerheid en koop uw Peugeot in Arnhem bij een vertrouwd adres

Een auto koopt u niet iedere dag. Daarom is het logisch dat u niet over één nacht ijs gaat bij het kopen van een Peugeot in Arnhem. Het grote voordeel van TOPAUTO’S is dat wij ons complete aanbod online beschikbaar hebben. U kunt dus op ieder moment zien of uw Peugeot 301, Peugeot 508 of Peugeot 3008 ertussen staat. Omdat wij niet alleen auto’s inkopen die uit de lease komen worden ook minder gangbare kleuren aangeboden. Staat uw favoriet er niet bij? U kunt altijd contact met ons opnemen en aangeven wat u zoekt. Wij geven u dan een seintje als dit model of kleur beschikbaar is.

Menu