Peugeot Nijmegen

Top Auto’s is de ideale garage voor een Peugeot in Nijmegen
Welkom bij Top Auto’s, de plek waar u terecht kunt voor een Peugeot in Nijmegen. Gaat u voor luxe en comfort? Dan is een Peugeot echt de auto die het meest voor u geschikt is. Of u deze auto nu voor privégebruik gaat gebruiken of voor zakelijk gebruik. Peugeot is een zeer groot merk met veel luxe en comfort en dat straalt het ook uit. Wij mogen dan ook met trots zeggen dat wij bij Top-autos Nijmegen blij zijn dat wij u dit merk mogen verkopen maar ook mogen inkopen. Al 20 jaar lang zijn wij de beste Peugeot dealer Nijmegen die u zich maar kunt wensen.

Peugeot, comfortabel en mooi

We weten allemaal dat Peugeot een ontzettend mooi en goed merk is als we het hebben over motoren. Peugeot heeft vele verschillende typen auto’s uitgebracht met allemaal hun eigen herkenningspunten. Wilt u het stoere en het snelle van een Peugeot of de luxe en het comfortabele? Alle Peugeot auto’s die wij u bij Top-autos Nijmegen aanbieden hebben zo hun eigen flair.

Wilt u een Peugeot aanschaffen om er lekker in te toeren of heeft u er een nodig voor uw werk? Wij zijn de beste Peugeot dealer in Nijmegen die u zich maar kunt wensen. Naast dat wij de beste Peugeot dealer Nijmegen zijn, zijn wij tevens ook de beste Peugeot garage Nijmegen. Bij Top-autos dus altijd aan het juiste adres.

Peugeot Venlo / Roermond

Peugeot in Nijmegen? Wat hebben wij allemaal in de collectie

Naast dat wij de Peugeot dealer Nijmegen zijn hebben wij ook diverse andere topmerken in onze collectie waar we zeer trots op zijn. Top-autos Nijmegen zit dan ook niet stil en willen alleen maar 100 procent tevreden klanten hebben. Wij bieden u occasions aan die bijna nieuw zijn. Onze occasions zijn dan ook niet ouder de twee jaar. U kunt dus wel zeggen dat u een bijna nieuwe auto aanschaft voor de prijs van een tweedehands.

Dé Peugeot garage Nijmegen

Bent u niet alleen op zoek naar de beste Peugeot dealer in Nijmegen maar ook de beste Peugeot garage? Ook dan kunt u het zoeken gaan staken want die heeft u gevonden in Top-autos. Wij hebben een goed en mooi team van hoogopgeleide monteurs die elk merk wat wij verkopen op zijn duimpjes kent. Wij durven dus steevast te zeggen dat elke auto die onze showroom verlaat voor de volle honderd procent in orde is. U kunt dus zonder twijfels meteen veel veilige kilometers gaan maken.

Wij maken het financiële plaatje rond voor u

Heeft u bij ons, Peugeot dealer Nijmegen, een mooie auto gezien maar kunt u het niet in 1 keer betalen? Dat is helemaal niet erg! Wij hebben namelijk een aantal mogelijkheden voor u die zeker de moeite waard zijn om te bekijken. Zo is er onder andere de mogelijkheid tot financial lease, shortlease maar ook tot het financieren van de auto.

Wanneer u gebruik wilt maken van een van deze opties dan raden wij u aan om even contact met ons op te nemen of even een kijkje te komen nemen bij ons in onze mooie en ruim opgestelde showroom zodat we tijdens een gesprek eens goed na kunnen gaan wat voor u de mogelijkheden zijn.

De website van Top-autos

Wij zorgen er altijd voor dat onze website altijd up to date is. 24 Uur per dag zijn wij daar dan ook mee bezig. Is er een auto die verkocht bij Peugeot garage Nijmegen, dan halen wij deze meteen van de website af. Kopen wij auto’s in en zijn deze helemaal nagekeken door onze monteurs, dan plaatsen wij deze op de website. Zo heeft u als klant altijd de eerste kijk op wat wij in onze showroom hebben staan. Dit zorgt ervoor dat er voor u altijd duidelijkheid is en er geen teleurstellingen hoeven plaats te vinden. Het enige wat wij willen is een zeer tevreden klant met een mooie auto van Top-autos!

Fabrieksgarantie in uw woonplaats

De fabrieksgarantie die wij u geven bij aanschaf van uw auto is bij de merkdealer bij u in de buurt gewoon geldig. Zo hoeft u niet per se helemaal naar ons toe te komen mocht er een keer wat met uw auto aan de hand zijn al zien wij u zeker erg graag terug als klant van Peugeot garage Nijmegen en omstreken.

Menu