Skoda in Nijmegen

Welkom bij Top Auto’s, de plek waar u terecht kunt voor een Skoda in Nijmegen. Skoda, een ontzettend mooi en goed merk dat al vele jaren bestaat. Top-autos heeft er dan ook een aantal in het assortiment. Top-autos is al 20 jaar lang de Skoda occasion dealer Nijmegen. Wanneer u op zoek bent naar een eerlijke garage die weet waar hij voor staat dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Skoda, het broertje van Volkswagen

Skoda wordt vaak gezien als het broertje van Volkswagen. Dit zorgt ervoor dat er een aantal modellen zijn die wel heel erg op elkaar lijken. Helemaal niet erg natuurlijk! Het voordeel van Skoda is dat het misschien net even een andere prijsklasse is dan de grotere broer! Bij Skoda occasion dealer Nijmegen zult u zeker slagen voor een leuke auto die helemaal binnen uw wensen en uw budget past.

Skoda occasion dealer Nijmegen. Wat vindt u daar?

Door onze collectie die zeer uitgebreid is kunnen wij met zekerheid zeggen dat wij 100 procent tevreden klanten hebben. Bij ons verdwijnt er geen enkele klant zonder een lach op het gezicht. Al meer dan 20 jaar zijn we de meest gewaarde Skoda occasion garage Nijmegen. Dit komt omdat wij waarmaken wat we zeggen en u nooit zullen laten staan.

Wij hebben niet alleen het merk Skoda in onze collectie maar ook andere grote merken hebben wij. Tevens geven wij een fabrieksgarantie. Onze occasions zijn niet ouder dan twee jaar. U koopt dus een bijna nieuwe auto voor de prijs van een tweedehands. U kunt dus nog jaren vol trots rondrijden in de auto van uw keuze.

Wat doet Skoda occasion garage Nijmegen voor u?

Wij zorgen ervoor dat u altijd een tevreden klant bent van Top-autos. Natuurlijk wil elke dealer of garage dat maakt wij gaan wel tot het uiterste. Onze auto’s die de showroom verlaten zijn stuk voor stuk nagekeken door onze goed opgeleide monteurs. Dit heeft als groot voordeel dat wij uw auto niet alleen van buiten kennen maar ook vanbinnen.

De fabrieksgarantie die wij leveren bij de auto van uw keuze is niet alleen geldig bij ons maar is ook gewoon geldig bij de merkdealer die bij u in de buurt zit. Geen lange afstanden rijden maar ook gewoon bij de merkdealer om de hoek dus!

Skoda en alle andere merken

Top-autos Nijmegen verkoopt niet alleen het merk Skoda maar ook vele andere merken zoals bijvoorbeeld Audi, Volkswagen, Seat en Nissan. Wij zijn dan ook zeer trots dat wij al deze mooie merken mogen vertegenwoordigen en doen dit met hart en ziel. Welk merk het ook is. Bij Skoda occasion dealer Nijmegen zit u goed!

Meteen cash of toch financieren?

Een auto meteen helemaal cash betalen dat is allang niet meer van deze tijd. Dit heeft er dan ook voor gezorgd dat wij van Top-autos verder kijken en u als klant tevreden willen stellen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Dan gaan wij deze met u bekijken tijdens een goed gesprek. Wij bieden buiten een financiering bijvoorbeeld ook een leaseplan aan. Zowel zakelijk leasen als particulier leasen behoort tot de mogelijkheden.

Geen teleurstelling, altijd up to date

Niemand wil ooit teleurgesteld worden want dat wordt als vervelend ervaren. Aangezien dat wij dit zelf niet leuk vinden willen wij dat ook onze klanten ook niet aandoen. Daarom zorgen wij er 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor dat onze website altijd in orde is en up to date. De auto’s die onze showroom uitrijden die worden meteen van de site afgehaald en wanneer wij weer mooie goede auto’s hebben die op de site kunnen zetten wij deze er meteen op zodat u een eerste keus heeft.

De voordelen van kopen bij Top-autos

Het grote voordeel van kopen bij Top-autos is dat wij niet alleen maar beschikken over een mooie volle showroom maar dat wij de Skoda occasion garage van Nijmegen zijn. Wij kijken dan ook uw auto helemaal na voordat u ermee wegrijdt uit onze garage. Een van de andere voordelen van kopen bij Skoda occasion dealer Nijmegen is dat wij ook uw verzekering kunnen regelen. Kopen bij ons betekent dus onbezorgd en veilig de weg opgaan! Wanneer kunnen wij u verwachten voor een goed gesprek en een heerlijke bak koffie terwijl u uw auto bij ons uitzoekt?

Menu