Jaguar I-PACE

EV400 SE 4%! PRIJS INCL BTW PANORAMA LED NAVI LEDER CAMERA STOEL/STUUR VERW XZ-193-L
BTW
€72.500,00

Specificaties

Prijs

72500

Bouwjaar:

2018

Kilometerstand:

25000 km

Carroserie:

SUV

Brandstof:

E

Kleur:

grijs

Transmissie:

A

Vermogen:

KW
( PK)

Kenteken:

BTW/Marge:

BTW
Koppel: 696 Nm
Gemiddeld elektriciteitsverbruik: 999,0 kWh/100km
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja

Wilt u een compleet overzicht van onze voorraad van 160 bijna nieuwe auto's ? Bezoek dan onze “online showroom” op www.topautos.nl

Bijtelling 4% , Luxe SE Uitvoering
Schitterende Jaguar I-Pace van 09-10-2018 met 3 Jaar fabrieksgarantie bij de Dealer in uw eigen woonplaats.

Prijs is inclusief BTW !


Deze auto is voorzien van oa :


VELGEN
20" 6-Spoke 'Style 6007' in Gloss Sparkle Silver

KOPLAMPEN EN ACHTERLICHTEN
LED-koplampen

GEBRUIKSGEMAK
elektrische achterklepbediening
e achterklep kan ook worden geopend en gesloten via een toets op de afstandsbediening en is inclusief sluitbekrachtiging.

Elektrisch verstel-, verwarm- en inklapbare buitenspiegels met memoryfunctie en instapverlichting, automatisch dimmend
Deze geavanceerde verwarmbare buitenspiegels zijn elektrisch inklapbaar om schade te voorkomen bij parkeren op smalle plekken. Verder beschikt de buitenspiegel over een automatische kantelfunctie wanneer de transmissie in achteruit wordt gezet om het zicht tijdens manoeuvreren te verbeteren. Aan de onderkant van de spiegels bevindt zich de geïntegreerde instapverlichting die het Jaguar woordmerk op de grond projecteert.

De buitenspiegels zijn ook uitgerust met een memoryfunctie Zodra u uw ideale stoel- en spiegelposities hebt ingesteld, kan deze functie automatisch uw persoonlijke instellingen oproepen. De memoryfunctie voor de spiegelstand is gekoppeld aan de stoelstanden wanneer de voorstoelen met memoryfunctie worden geselecteerd.

ZITPLAATSEN
Sportstoelen in Windsor leder

Inclusief elektrische verstelling voor bestuurder/voorpassagier van:
- Lengte
- Zithoogte
- Rugleuning
- Lendensteun
- Zithoek
- Bovenbeensteun
- Verstelbare zijwangen

Hoogte hoofdsteun handmatig verstelbaar en bedieningselementen van de verwarming voor de achterpassagiers.

De memoryfunctie kan drie posities van de bestuurders- en voorpassagiersstoel, de buitenspiegels en het stuurwiel onthouden. Elke memorystand is eenvoudig op te roepen met een druk op de knop.

Meridian™ High Performance audiosysteem

Emergency Braking

Emergency Braking kan botsingen met andere voertuigen en fietsers of voetgangers helpen voorkomen. Als het risico op een frontale botsing wordt gedetecteerd, ontvangt u een waarschuwing, zodat u tijd hebt om in actie te komen. Een camera aan de voorzijde van de auto detecteert bij snelheden van 5 tot 80 km/h het risico van frontale botsingen, bij 5 tot 60 km/h het risico van aanrijdingen met voetgangers en bij 20 tot 60 km/h dat van aanrijdingen met fietsers. Indien een botsing nog steeds waarschijnlijk is en u hebt niet ingegrepen, dan remt dit systeem de auto met maximaal remvermogen af om de botssnelheid te reduceren.

Driver Condition Monitoring
Door het evalueren van stuurbewegingen en het gebruik van gas- en rempedaal detecteert Driver Condition Monitoring wanneer u zich slaperig begint te voelen en adviseert u bijtijds via een melding om een pauze te nemen.
Traffic Sign Recognition met Adaptive Speed Limiter
Houdt u op de hoogte van snelheidslimieten en inhaalverboden, door deze duidelijk in het instrumentenpaneel weer te geven. Als Adaptive Speed Limiter actief is, maakt het gebruik van Traffic Sign Recognition om met behulp van het cruise control-systeem uw snelheid overeenkomstig aan te passen.

Lane Keeping Assist
Merkt wanneer de auto onbedoeld buiten de eigen rijstrook dreigt te komen en stuurt u rustig weer terug.
Park Pack
Park Pack omvat:


Rear Traffic Monitor - Waarschuwt u voor voertuigen, voetgangers of ander potentieel gevaar dat van links en rechts komt tijdens achteruitrijden. Dit is vooral handig wanneer u achteruit wegrijdt uit een parkeervak. Zo weet u altijd wat er achter u gebeurt, ook wanneer uw zicht is belemmerd.

Park Assist - Maakt parkeren parallel aan en dwars op de rijbaan heel eenvoudig door de auto in en uit een passende ruimte te sturen. U hoeft alleen de vooruit- of achteruitversnelling te kiezen en de snelheid van de auto te regelen via gas- en rempedaal. Het sturen gebeurt automatisch door de auto. Afbeeldingen en meldingen leiden u door deze manoeuvres. Park Assist manoeuvreert u ook weer uit een parkeerplek parallel aan de rijbaan, waarmee parkeren minder lastig wordt.

Driver Assist Pack omvat:

Blind Spot Assist - kan botsingen helpen voorkomen. Wanneer u van rijstrook gaat veranderen en uw auto detecteert een ander voertuig in de dode hoek, gaat er in de betreffende buitenspiegel een waarschuwingslampje branden en zorgt dit systeem voor nauwkeurig berekend tegenstuur om uw auto veilig van het naderende voertuig weg te leiden.


Adaptive Cruise Control met Steering Assist - Een camera en een radar werken samen om voertuigen en rijstroken voor u te detecteren, zodat de I-PACE in het midden van de rijstrook wordt gehouden en de snelheid kan aanpassen aan het gedrag van het verkeer voor u. Deze functie remt uw auto af, voor een ontspannen en evenwichtig rijgedrag in omstandigheden met druk verkeer.

High-speed Emergency Braking - Detecteert wanneer een frontale botsing met een ander voertuig kan plaatsvinden en toont een 'frontale botsing'-signaal zodat de bestuurder kan remmen. Als de bestuurder niet reageert, activeert het systeem automatisch de remmen om de botssnelheid te reduceren. High-speed Emergency Braking is actief van 10 tot 160 km/h

PANORAMA Dak
Het grote en vaste glazen panoramadak draagt bij aan het gevoel van licht en ruimte in het interieur. Daarnaast verschaft het een ononderbroken zicht op de omgeving.
Belangrijk is dat het geharde glas is getint om het interieur koeler te houden in de zon en de inzittenden en het interieur tegen zonnestralen te beschermen.

SPORTSTOELEN MET BEKLEDING IN WINDSOR LEDER
Sportstoelen met stoelbekleding in Ebony Windsor leder en Ebony/Ebony interieur

Het Head-Up Display (optie) projecteert tijdens het rijden belangrijke informatie, zoals snelheid en navigatie-instructies op de voorruit, zodat u uw aandacht nog beter bij weg en verkeer kunt houden en minder wordt afgeleid. Het systeem biedt kristalheldere kleurenafbeeldingen met hoge resolutie, waardoor u gemakkelijk alle informatie kunt zien. Er kan belangrijke informatie van de Touch Pro touchscreens worden weergegeven, zoals de naam van een beller of het nummer van een inkomende oproep. De functie kan worden in- of uitgeschakeld, afhankelijk van de voorkeur van de bestuurder.


Ondanks zorgvuldige ingave zijn genoemde specificaties, prijzen en beschikbaarheid onder voorbehoud

*Ondanks zorgvuldige ingaven zijn genoemde specificaties, prijzen en beschikbaarheid onder voorbehoud.

Proefrit maken?

Financial lease / financieren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu